Latest Adobe 9A0-327 Real Exam Download 11-20

Ensurepass

Question: 11

How do you specify dependencies for your CQ HTML client library?

 

A. Add a multivalue property called dependencies to the client library root node, containing the value of the dependent client libraries’ categories.

B. In the js.txt file specify the path to the client library folder where the dependent files are located.

C. Add a multivalue property called dependencies to the template definition containing the value of the dependent client libraries root path.

D. Specify the dependencies as path attributes in the <cq:includeClientLib> tag.

 

Answer: A

 

 

Question: 12

Given the service reference properties set in a servlet:

@Properties({

@Property(name=”sling.servlet.resourceType”,? value=”myApp/myResource”),

@Property(name=”sling.servlet.selectors”, value={“img”,”pdf”}),

@Property(name=”sling.servlet.paths”, ? value={“/apps/myApp/mypdf”,”/libs/sling/myimg”})

})

Which properties will the servlet take into consideration when it is being registered?

 

A. All the properties, resourceType, selectors and paths.

B. Only the sling.servlet.resourceType

C. Only the sling.servlet.selectors

D. Only the sling.servlet.paths

 

Answer: D

 

 

Question: 13

When you are adding or updating the configuration of an OSGi component using the Apache Felix Web Console, how long does it take for the configuration to be updated?

 

A. The system needs to be restarted to apply the new configuration.

B. The OSGi component needs to manually be stopped and started again using the Apache Felix Web OSGi Console.

C. Any changes made are immediately applied to the running system.

D. The OSGi component needs to be uninstalled and reinstalled again to use the new configuration.

 

Answer: C

 

 

Question: 14

You have a component “A” that has a dialog and four JSP scripts: main.jsp, script1.jsp, script2.jsp and script3.jsp. The script main.jsp includes the other three scripts. Now you implement component “B”, which is very similar to component “A”, but with a different script2.jsp  script. Component “B” declares “A” as its resourceSuperType. What is the best way to implement script2.jsp for Component “B”?

 

A. Copy all the dialog nodes from “A” to the component folder “B” and write script2.jsp

B. Write script2.jsp and copy main.jsp, which includes script2.jsp, from component “A” to “B”.

C. Since the dialog will be inherited, copy only all the jsp files from component “A” to “B” and write a new script2.jsp.

D. Only write a new script2.jsp.

 

Answer: D

 

 

Question: 15

What are the two attributes of an Event in an OSGi Event Admin Service?

 

A. Title and options.

B. Topic and Properties.

C. Publisher and Subscriber.

D. Listener and Filters.

 

Answer: D

 

 

Question: 16

When does a RESTful request with a suffix get cached?

 

A. They never get cached.

B. Only if contains additional query parameters.

C. Only if it doesn’t contain query parameters.

D. They always get cached.

 

Answer: C

 

 

Question: 17

You are working with two components: Component A and Component B. Component B has a slightly different behavior than component A. What is the best way to reuse the default script of component A in component B?

 

A. Set a property in component B called sling:resourceSuperType with the path to component A and omit the default script in component B

B. Set a property in component B called sling:resourceSuperType with the path to component A and create an empty default script in component B

C. Set a property in component B called sling:resourceSuperType with the path to component A and include the default script of component A in the default script in component B

D. Copy the default script from component A into component B

 

Answer: A

 

 

Question: 18

What does an Item represent in a JCR repository hierarchical content model diagram?

 

A. The value to be stored

B. A Node or a Property

C. The UUID of Node

D. The path to a Node

 

Answer: B

 

 

Question: 19

Which access control policies does the JCR Session define to manage nodes?

 

A. Privileges to access the JCR workspace.

B. Permissions to access the JCR repository.

C. Capabilities to traverse the JCR repository.

D. A list of node locks in the JCR workspace.

 

Answer: A

 

 

Question: 20

How do you delete a property inside a Node object?

 

A. node.removeProperty(“propertyName”);

B. String propertyA = “”; node.setProperty(“propertyName”, propertyA);

C. String propertyA = null; node.setProperty(“propertyName”, propertyA);

D. node.delete(“propertyName”);

 

Answer: C

 

 

Download Latest Adobe 9A0-327 Real Free Tests , help you to pass exam 100%.
This entry was posted in 9A0-327 and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.