Latest Adobe 9A0-327 Real Exam Download 41-50

Ensurepass

Question: 41

You want the process script to automatically advance the workflow to the next step after execution. Which dialog form field of a Process Step must be set to true?

 

A. Process Arguments.

B. Timeout Handler.

C. Timeout.

D. Handler Advance.

 

Answer: D

 

 

Question: 42

You want to debug a CQ HTML client library in the author instance. You want to avoid compressing the JavaScript file. What must you do?

 

A. Add a property called debugClientLibs to the js.txt and set the value to true.

B. Add a property called debug the client library root node and set the value to true.

C. Add a query parameter to the URL called debugClientLibs with the value true.

D. Specify an attribute called debug in the <cq:includeClientLib> tag and set the value to true.

 

Answer: C

 

 

Question: 43

You want to request a JSON representation of the  content. What do you have to do with the request?

 

A. Add the query parameter ?json=true.

B. Change the extension to .json.

C. Add a selector json.

D. Write custom code.

 

Answer: B

 

 

Question: 44

What is the purpose of the Export Package Manifest header?

 

A. Stores the defined packages in the CQ installation folder.

B. Define packages that are copied into a .war file.

C. Stores the defined packages as ZIP file for uploading to CRX.

D. Define packages that can be imported by other bundles.

 

Answer: D

 

 

Question: 45

You are creating a component on the page /hotNews.html that needs to list all the titles of the news pages under /news. How does this component get the list of child pages?

 

A. Use PageManager.getPage(“/content/news”) of the static PageManager class to instantiate a Page object and then iterate through the child pages

B. Use the QueryBuilder to look for all children of /news and then iterate through the result set

C. Instantiate a Node object with session.getNode(/content/news) and then iterate through the child nodes

D. Use Sling’s resourceResolver to adapt the request resource to a PageManager object, then use the getPage(/content/news) to instantiate a Page object and then iterate through the child pages

 

Answer: D

 

 

Question: 46

You want to create a new javax.jcr.Node nodeC as a copy of node

 

A. nodeC should also be a child of nodeB. What should you do?

 

A. Node nodeC = nodeB.copy(nodeA.getPath(), nodeA.getName());

B. Node nodeC = nodeA.duplicate(nodeB.getPath());

C. Node nodeC = com.day.cq.commons.jcr.JcrUtil.copy(nodeA, nodeB, nodeA.getName());

D. Node nodeC = javax.jcr.session.copy(nodeA, nodeB, nodeA.getName());

 

Answer: C

 

 

Question: 47

You want to view request information sent to the server. Which browser-based tool should you use?

 

A. Website administration

B. Apache Felix Web console

C. CQ Servlet Engine console

D. JCR Content Explorer

 

Answer: B

 

 

Question: 48

You are configuring a Replication Agent. What does the check box Use for reverse replication in the Agent Settings dialog mean?

 

A. If checked, this agent will notify the user about a successful replication from the author to a publish instance.

B. If checked, this agent will perform a rollback of a failed replication from an author to a publish instance.

C. If checked, this agent will be used to replicate user generated content from the publish to the author instance.

D. If checked, this agent will be used to restore a previous version from another instance.

 

Answer: C

 

 

Question: 49

You  want  to  define  a  Java  based  CQ  workflow  process  step.  Which  interface  must  your  class implement?

 

A. The com.day.cq.workflow.exec.WorkflowProcess interface.

B. The org.osgi.service.event.EventHandler interface.

C. The com.day.cq.workflow.exec.JavaWorkflow interface.

D. The com.day.cq.workflow.exec.WorkflowData interace.

 

Answer: A

 

 

Question: 50

You are configuring the dispatcher configuration file dispatcher.any. What does the glob /invalidate

{/0001      {/glob  “*.html”  /type  “allow”  }}  enforce  the  dispatcher  to  do  when  the  Web  page

/content/mypage.html gets activated?

 

A. The complete cache is invalidated

B. All cached .html files are physically deleted

C. Only the cached .html files are invalidated

D. Delete the cached file /mypage.html and create a new cached /mypage.html file

 

Answer: C

 

 

Download Latest Adobe 9A0-327 Real Free Tests , help you to pass exam 100%.
This entry was posted in 9A0-327 and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.